TOP 5 moških tango čevljev

 1.) FABIO SHOES

fabioshoes-1

Na sliki: Fabioshoes

Podjetje Fabio shoes je nastalo iz tango plesalcev, ki z ljubeznijo izdelujejo tango čevlje. Tisto kar jih dela drugačne, je ravno njihova strast do čevljev. Pravijo, da Fabio čevelj ni le še en par tango čevljev na trgu, temveč da njihov čevelj naredi plesalca boljšega. Čeprav so specializirani za klasične tango čevlje, proizvajajo tudi drugačne, revolucionarne modele.

moški tango čevlji Fabioshoes

Na sliki: Fabioshoes

Cena:  okrog 130 € | Spletna stran  | Facebook | Nakupuj

2.) ODILE

Odile tango shoes so lepi, udobni in visoke kakovosti tango čevlji, zasnovani in izdelani v Koreji. Trudijo se po svojih najboljših močeh, da bi zagotovi najboljšo kakovost ročno izdelanih tango čevljev za razumno ceno, svoje modele pa posodabljajo vsak mesec.

odile-shoes-2

Na sliki: Odile tango shoes

odile-shoes-3

Na sliki: Odile tango shoes

odile-shoes-4a

Na sliki: Odile tango shoes

Odile Tango Shoes izvažajo svoje čevlje v mnoge države, vključno z Argentino. V zadnjih letih so postali zelo priljubljeni med vrhunskimi plesalci v Buenos Airesu in drugimi mednarodnimi plesalci po vsem svetu.

Cena:  okrog 160 € | Spletna stran  | Facebook | Nakupuj

 3.) NEOTANGO

NeoTango so znamka tango čevljev iz Argentine, ki že več kot 10 let spremlja plesalce s svojo kvaliteto, udobnostjo in dizajnom.

Neotango moški tango plesni čevlji

Na sliki: Neotango moški plesni čevelj

neotango-3

Na sliki: Neotango moški plesni čevelj

Cena:  okrog 128 € | Spletna stran  | Facebook

4.) 2×4 alpie

Čevlji 2x4alpie so 100% argentinski produkt, izdelani iz argentinskega usnja. Od leta 2007 se ukvarjajo izključno z izdelavo plesnih čevljev. Posebnost njihovih moški tango čevljev so zamenljivi podplati. Enostaven sistem menjavanja podplata plesalcem omogoča, da svobodno uporabijo najbolj primernega za določeno vrsto tal. S tem pa tudi njihovi čevlji dalj časa zdržijo.

2x4alpie moški tango čevlji

Na sliki: 2x4alpie moški tango čevlji

2x4alpie_1

Na sliki: 2x4alpie moški tango čevlji

Cena:  okrog 190 € | Spletna stran  | Facebook | Nakupuj

5.) PASSO DE FUEGO

Vsi moški tango čevlji “Paso de Fuego” so ročno izdelani v Italiji ter imajo notranjost in zunanjost izdelano iz pravega kravjega usnja, ki daje čevlju trdnost in fleksibilnost. Ponujajo tri tipe čevljev:

a.) The Flex – Split Sole
Flex split sole modeli imajo fleksibilen, deljen podplat, ki plesalcu daje svobodo, hitrost in moč pri obračanju. Podplat je razdeljen na dva dela (peto in prstni del), kar omogoča kar največjo fleksibilnost. Kombinacija grobega usnja na podplatu in gumijaste pete pa nudi največjo smerno okretnost in gladko obračanje.

deljen-podplat-passo-de-fuego

Na sliki: Passo de fuego, deljen podplat

Na sliki: Passo de fuego, deljen podplat

Na sliki: Passo de fuego, deljen podplat

b.) The Sneaker – Flex Sole
Ti čevlji kombinirajo dvoje v enem: sodoben dizajn in najboljši plesni podplat. Izdelani so v omejeni količini, prihajali pa bodo na trg v vedno drugačnih modelih. Sprednji del podplata je izdelan iz grobega usnja, zadnji del pa iz tanjše gumijaste pete.

Na sliki: Passo de fuego, sneaker

Na sliki: Passo de fuego, sneaker

c.) Leather Sole
Za tiste, ki si želijo najboljšo trdnost in podporo polnega usnja, so ti modeli prava izbira. Podplat je debelejši, a hkrati fleksibilen. Kubanska peta je pika na i pri tem dizajnu čevlja. In seveda jih ponujajo v mnogih modelih in stilih.passo-de-fuego-2

Cena:  okrog 180 € | Spletna stran  | Nakupuj

Kakšne so vaše izkušnje? Katere plesne čevlje pa vi uporabljate za argentinski tango? Predvsem bom vesela kakšnega komentarja koliko let so vam zdržali moški plesni čevlji za tango…


Categories: TANGO MODA

Post Your Thoughts