PRIJAVA NA TEČAJ TANGA

Pred prijavo preberite kako potekajo tečaji argentinskega tanga pri nas:

 • Če želite preizkusiti argentinski tango in videti kako izgleda učenje tanga pri Calesiti, se udeležite Brezplačnega uvodnega tečaja za popolne začetnike. >> Klikni za prijavo
 • Na redni tango tečaj se lahko vpišete kadarkoli sredi leta, sredi meseca. Tečaji potekajo celo leto, tudi poleti. >> Skoči na vpisni obrazec
 • Na rednem tečaju je do 10 parov. Mešajo se popolni začetniki in nadaljevalci.
 • Redni tečaji so na voljo 2x tedensko – vsak petek in nedeljo ob 18:00 uri, v plesnem studiu Dancelife, na Šmartinski 106, v Ljubljani. Obiskujete ga lahko 1x ali 2x tedensko po želji.
 • V kolikor nimate plesnega partnerja, nam svoj vsakokratni prihod na tečaj najavite preko sms-a in javite, kateri dan in uro bi želeli priti na tečaj.
 • Pri nas ne obstaja mesečni ali dvomesečni tečaj, temveč obiskujete tečaje fleksibilno katerokoli petek in nedeljo ob 18h. Ob vpisu ali prvem obisku kupite dobroimetje ur (paket ur), ki jih koristite z obiskovanjem tango tečajev. Ena ura pomeni en tečaj, ki traja 60 minut. Cena ene ure tečaja je 10€. Vendar več ur kot zakupite, večji popust pridobite. Ob nakupu 20 ur pridobite 40% popust, kar pomeni, da ste skoraj polovico tečajev prejeli brezplačno. Ugodnost velja le za plačilo v enem obroku. Veljavnost vseh paketov je 1 leto od nakupa. Paketi ur velja na osebo. Za neizkoriščene ure kupljenega paketa ni možno povračilo v denarju. >> Poglej pakete na ceniku
 • Česa se učimo na tečajih? V osnovi na tečaju osvajamo osnovne principe vodenja in sledenja ter najbolj značilne korake argentinskega tanga, delamo na tehniki drže, hoje in tehniki pravilnega izvajanja korakov. Občasno se poglobimo tudi v različno tango glasbo ali pa razložimo socialne veščine, ki jih uporabljamo na plesnih večerih tanga (milongah). Z nadaljevalnimi plesalci delamo tudi individualno, glede na njihove preference in želje. Na delavnicah solo ženske tehnike vadimo tehniko ženskih korakov, ravnotežje in okraske, ki jih plesalka pri plesu lahko dodaja, občasno plešemo solo koreografijo.
 • Argentinski tango plešejo mladi in stari, prav tako tudi na naših tečajih ni starostnih omejitev in se mešajo različne generacije.
 • Najlepše je, ko pridobljeno znanje zaživi na plesnih večerih argentinskega tanga. To je tudi cilj naših tečajev 🙂
 • Ali res nujno potrebujem plesne čevlje za tango? Na začetku ni nujno, da imate plesne čevlje za tango, vendar je za dekleta vseeno zaželeno, da imajo na tečajih čevlje s petko. Po preteku nekaj mesecev so plesni čevlji vsekakor nujni. Kupite jih lahko na večjih milongah ali tango festivalih oziroma jih naročite preko interneta. Na voljo je res ogromno prekrasnih plesnih čevljev. Pri nas lahko za občutek pomerite tango čevlje znamke Tandolera in Madame Pivot iz Italije. Več o tango čevljih pa si lahko preberete na našem BLOGU.
 • Tečaje argentinskega tanga vodi Dana, ki že več kot desetletje aktivno pleše argentinski tango.
 • Še več informacij lahko dobite na telefonski številki 040 755 696 ali preko emaila [email protected]


…CENIK na osebo:

1 ura (60min) = 10 €
Paket 5 ur = 45 € (cena 1 ure je 9€)
Paket 10 ur = 80 € (cena 1 ure je 8€)
Paket 15 ur = 105 € (cena 1 ure je 7€)
Paket 20 ur = 120 € (cena 1 ure je 6€)


Paketi ur veljajo na osebo in niso prenosljivi (par torej ne more koristiti ure iz istega paketa). V kolikor se izkaže, da zaradi vaših obveznosti ne morete izkoristiti zakupljenih ur, ne vračamo denarja! Veljavnost vseh paketov: 12 mesecev. Ure lahko koristite za katerikoli tečaj ob četrtkih in petkih in za solo žensko tehniko ob sredah.

Želimo vam veliko zabave!

PRIJAVNI OBRAZEC

  Ime in Priimek:

  Email :

  Telefon:

  Izberite vrsto paketa (velja na osebo):

  Izberite način plačila:

  Bi nam radi sporočili še kaj: