Splošni pogoji

Dobrodošli na spletnem mestu www.calesitatango.si. Spletna stran je bila postavljena z namenom obveščanja širše javnosti o plesni šoli ter njenih dejavnostih. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

 

Splošne informacije

Calesita bo s potrebno skrbnostjo poizkušala zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Vsa besedila, slike, video posnetki ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki.

Vsebine ali materiale spletne strani se ne sme kopirati, razmnoževati ali posredovati brez dovoljenja lastnika. Spletna stran vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Vendar Calesita ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih straneh tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

Varovanje zasebnosti

Na spletni strani zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki so pisali za več informacij, se naročili na redne tečaje, brezplačne uvodne tečaje ali tango novice. Z navedbo lastnega elektronskega naslova na katerikoli obrazec na spletni strani, je obiskovalec avtomatsko naročen na prejemanje e-novic. V primeru, da posameznik ne želi več prejemati elektronske pošte, se lahko odjavi z odgovorom na prispelo elektronsko pošto od Calesite s pripisom »odjava«.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci.

S prijavo preko obrazcev obiskovalec dovoljuje, da Calesita osebne podatke shranjuje, upravlja z njimi in jih uporablja z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja oziroma za potrebe priprave in izvedbe dejavnosti ter za namene trženja dejavnosti oziroma za namene trženja v uporabo posreduje svojim pogodbenim partnerjem. S prijavo na kateri koli tečaj, obiskovalec prav tako dovoljuje, da Calesita občasno objavi foto, video ali audio material iz tečajev in delavnic, nakatere se je prijavil oz. udeležil. Osebni podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, obiskovalcu in udeležencu pripadajo tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Piškotki

www.calesitatango.si uporablja piškotke. Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke uporabljamo za različne namene, da štejemo, koliko obiskov ima spletna stran, da vam pomagamo, da se prijavite za naše storitve in da varujemo vaše podatke.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina brskalnikov ponuja možnost upravljanja piškotkov, kot vam ustreza, zato da imate natančnejši nadzor nad svojo zasebnostjo. V kolikor ne želite, da bi shranili piškote pri vašem ogledu spletne strani www.calesitatango.si imate največkrat možnosti v meniju brskalnika pod Orodja na voljo možnost, Počisti podatke brskanja, s katero lahko izbrišete piškotke.

Piškotek – Google Analytics: je Googlovo brezplačno orodje za spletne analitične podatke, ki ga uporabljamo predvsem za boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Nastavi tudi piškotke v domeni spletnega mesta, ki ga obiščete. Uporablja več piškotkov z imeni, kot sta »__utma« in »__utmz«, za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o gibanjih na spletni strani brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev.

Prijava na tečaje argentinskega tanga

V kolikor se obiskovalec spletnega mesta prijavi na tečaj argentinskega tanga brez partnerja, s tem soglaša, da njegov kontakt posredujemo prostemu soplesalcu/ki.

Obisk tečajev argentinskega tanga

Z vpisom na tečaje tečajnik potrjuje, da je seznanjen, da v tečajih sam nosi odgovornost za nezgodo oziroma poškodbo sebe ali drugih udeležencev v tečaju in izgubo ali krajo predmetov ter da v naštetih primerih nosi odgovornost za nastale stroške sam ter da se programa udeležuje na lastno odgovornost.

Veljavnost kupljenih ur za tečaje
Dobroimetje ur, ki ste jih vplačali, velja 1 leto od nakupa (12 mesecev). Za neizkoriščene ure kupljenega paketa ni možno povračilo v denarju.

Prekinitev tečaja
V kolikor se obiskovalec spletne strani, ki se je vpisal na tečaj argentinskega tanga, odloči prekiniti z obiskovanjem tečajev tanga, izgubi svoje že vplačane ure.

Odpoved tečaja

Zaradi premajhnega števila udeležencev se lahko tečaj tudi odpove. Pridružujemo si pravico tudi do spremembe urnika.

Želimo veliko užitkov pri prebiranju spletnih strani in dobrodošli v svetu argentinskega tanga.

 

Datum objave spletnih pogojev, 1.9.2015

CALESITA, šola za argentinski tango