PRIJAVA NA TEČAJ TANGA

Pred prijavo preberite kako potekajo tečaji argentinskega tanga pri nas:

 • Če želite preizkusiti argentinski tango in videti kako izgleda učenje tanga pri Calesiti, se udeležite najprej Brezplačnega uvodnega tečaja za popolne začetnike, ki poteka 2x mesečno ob sredah. >> Klikni za prijavo
 • Če ste že pripravljeni na akcijo, se lahko kar takoj vpišete na redni tango tečaj.  Vpišete se lahko kadarkoli sredi leta, sredi meseca. Tečaji potekajo celo leto, tudi poleti. >> Skoči na vpisni obrazec
 • Na rednem tečaju je max 10 parov. Mešajo se začetniki in nadaljevalci, saj z vsakim parom delamo individualno.
 • Redni tečaji so na voljo 2x tedensko – vsak četrtek in petek ob: 18:00 ali 19:00, v plesni dvorani na Miklošičevi 28 v Ljubljani (vhod od Kinoteke, nato po stopnicah navzdol).
 • V kolikor nimate plesnega partnerja, nam svoj vsakokratni prihod na tečaj najavite preko sms-a na telefonsko številko 040 733 798 in javite, kateri dan in uro bi želeli priti na tečaj.
 • Plesalke lahko dodatno obiskujete delavnice solo ženske tehnike, ki potekajo 2x mesečno ob sredah od 19:15 do 20:15 ure (preberi več).
 • Pri nas ne obstaja mesečni ali dvomesečni tečaj, temveč obiskujete tečaje fleksibilno katerokoli četrtek in/ali petek iz urnika ob katerikoli uri (18h ali 19h), kot vam ustreza. Ob vpisu ali prvem obisku kupite dobroimetje ur (paket ur), ki jih koristite z obiskovanjem tango tečajev. Ena ura pomeni en tečaj, ki traja 60 minut. Cena ene ure tečaja je 10€. Vendar več ur kot zakupite, večji popust pridobite. Ob nakupu 20 ur pridobite 40% popust, kar pomeni, da ste skoraj polovico tečajev prejeli brezplačno. Ugodnost velja le za plačilo v enem obroku. Veljavnost vseh paketov je 1 leto od nakupa. Za neizkoriščene ure kupljenega paketa ni možno povračilo v denarju. >> Poglej pakete na ceniku
 • Najlepše je to, da imate napredek v svojih rokah, kar pomeni, da lahko plešete 1 uro ali pa 4 ure na teden (čet in pet ob 18h in 19h) in tako intenzivnejše napredujete. Slednje je primerno prevsem za tiste pare, ki prihajate iz drugih krajev in vam je dolga vožnja v Ljubljano za eno uro nesmiselna.
 • Česa se učimo na tečajih? Z vsakim parom delamo individualno, glede na stopnjo plesnega znanja, preference in želje. V osnovi na tečaju osvajamo osnovne principe vodenja in sledenja ter najbolj značilne korake argentinskega tanga, delamo na tehniki drže, hoje in tehniki pravilnega izvajanja korakov. Občasno se poglobimo tudi v različno tango glasbo ali pa razložimo socialne veščine, ki jih uporabljamo na plesnih večerih tanga (milongah). Na solo ženski tehniki vadimo tehniko ženskih korakov, ravnotežje in okraske, ki jih plesalka pri plesu lahko dodaja, občasno plešemo solo koreografijo.
 • Argentinski tango plešejo mladi in stari, prav tako tudi na naših tečajih ni starostnih omejitev in se mešajo različne generacije.
 • Najlepše je, ko pridobljeno znanje zaživi na plesnih večerih argentinskega tanga. To je tudi cilj naših tečajev 🙂
 • Ali res nujno potrebujem plesne čevlje za tango? Na začetku ni nujno, da imate plesne čevlje za tango, vendar je za dekleta vseeno zaželeno, da imajo na tečajih čevlje s petko. Po preteku nekaj mesecev so plesni čevlji vsekakor nujni. Kupite jih lahko na večjih milongah ali tango festivalih oziroma jih naročite preko interneta. Na voljo je res ogromno prekrasnih plesnih čevljev. Pri nas lahko za občutek pomerite tango čevlje znamke Bandolera iz Italije. Več o tango čevljih pa si lahko preberete na našem BLOGU.
 • Tečaje argentinskega tanga vodita Dana ali Darko, ki že več kot desetletje aktivno plešeta argentinski tango. Tudi sama se zobražujeta pri argentinskih plesalcih in tako predajata to znanje naprej.
 • Še več informacij lahko dobite na telefonski številki 040 733 798 ali preko emaila dana@calesitatango.si


…CENIK na osebo:

1 ura (60min) = 10 €
Paket 5 ur = 45 € (cena 1 ure je 9€)
Paket 10 ur = 80 € (cena 1 ure je 8€)
Paket 15 ur = 105 € (cena 1 ure je 7€)
Paket 20 ur = 120 € (cena 1 ure je 6€)


Paketi ur veljajo na osebo in niso prenosljivi (par torej ne more koristiti ure iz istega paketa). V kolikor se izkaže, da zaradi vaših obveznosti ne morete izkoristiti zakupljenih ur, ne vračamo denarja! Veljavnost vseh paketov: 12 mesecev. Ure lahko koristite za katerikoli tečaj ob četrtkih in petkih in za solo žensko tehniko ob sredah.

Želimo vam veliko zabave!

PRIJAVNI OBRAZEC

  Ime in Priimek:

  Email (kamor pošljemo potrditev prijave):

  Telefon (v primeru da tečaj odpade):

  Izberite vrsto paketa (velja na osebo):

  Izberite način plačila:

  Zakaj ste se odločili vpisati na tečaj argentinskega tanga?

  Kje ste izvedeli za šolo argentinskega tanga Calesita?

  Bi nam radi sporočili še kaj: