PRIJAVA NA TEČAJ TANGA

Pred prijavo preberite kako potekajo tečaji argentinskega tanga pri nas:

 • Če želite preizkusiti argentinski tango in videti kako izgleda učenje tanga pri Calesiti, se udeležite najprej Brezplačnega uvodnega tečaja za popolne začetnike, ki poteka 2x mesečno ob četrtkih. >> Klikni za prijavo
 • Če ste že pripravljeni na akcijo, se lahko kar takoj vpišete na redne tango tečaje; to so: začetni, tehnika in napredi tečaj. Vpišete se lahko kadarkoli sredi leta in se pridružite skupini. Tečaji potekajo celo leto, tudi poleti. >> Skoči na vpisni obrazec
 • Vpišete se lahko sami ali v paru. Večina se jih prijavi brez soplesalca/ke. Na samem tečaju vas razvrstimo po parih, vendar nam v tem primeru (da ste brez plesnega partnerja) napovejte svoj prvi obisk, da vam pravočasno priskrbimo soplesalca/ko.
 • Redni tečaji (modre barve na urniku) potekajo 2x tedensko v plesni dvorani na Miklošičevi 28 v Ljubljani (vhod od Kinoteke, nato po stopnicah navzdol), vedno ob istih urah: začetni tečaj od 19:00 do 20:00 ure, tečaj tehnike od 20:00 do 21:00 ure in napredni tečaj od 21:00 do 22:00 ure.
 • Pri nas ne obstaja mesečni ali dvomesečni tečaj, temveč obiskujete tečaje fleksibilno ob dnevih in urah iz urnika, kot vam ustreza (ni potrebno vnaprej določiti). V kolikor zbolite, ste odsotni ali podobno, tako ne rabite skrbeti, da zamujate ure tanga. Tečaje vedno lahko obiščete nenapovedano (v kolikor pridete v paru) in tudi vašo odsotnost nam ne rabite sporočiti. Ker so skupine majhne (5-10 parov), lahko delamo z vsakim parom tudi individualno kar vam omogoča hitrejši napredek v znanju.
 • Ob vpisu kupite dobroimetje ur (paket ur), ki jih koristite z obiskovanjem rednih tango tečajev. Ena ura pomeni en redni tečaj. Cena tečaja se giblje med 5€ in 10€. Več ur kot zakupite, večji popust pridobite. Ob nakupu 25 ur je cena vaših tečajev za 50% nižja, kar pomeni, da ste polovico tečajev prejeli brezplačno! Veljavnost vseh paketov je 1 leto od nakupa. Za neizkoriščene ure kupljenega paketa ni možno povračilo v denarju. >> Poglej pakete na ceniku
 • Najlepše je to, da po vpisu na tečaj sami odločate o svojem napredku v tangu, kar pomeni, da lahko svoje ure koristite za začetni tečaj, tečaj tehnike ali pa napredni tečaj. Drugače povedano, niste obvezani obiskovati samo eno stopnjo, ampak lahko svoje ure koristite za vse tri stopnje v torek in petek oz. po želji. Tako lahko na primer tisti, ki bi se želeli hitro naučiti tango, kar dva krat tedensko obiskujejo po vse tri tečaje.
 • Česa se učimo na rednih tečajih? Na začetnem tečaju osvajamo osnovne principe vodenja in sledenja ter najbolj značilne korake argentinskega tanga. Na tečaju tehnike delamo na tehniki drže, hoje in tehniki izvajanja korakov, ki jih že poznamo. Občasno tudi tehnike plesanja na različno glasbo ali pa socialnih veščin, ki jih uporabljamo na plesnih večerih tanga (milongah). Na naprednem tečaju raziskujemo zahtevnejše tango sekvence. Kadar je na tečaju manj parov, vsebino prilagodimo željam in potrebam udeležencem tečaja.
 • Odprta vodena praktika pomeni preplesavanje, utrjevanje snovi in vaja za večerne milonge ob podpori učiteljev. Dana ali Darko sva vam na voljo za vaša individualna vprašanja in demonstracije, prav tako bomo vsakič predstavili koristne napotke za večerne milonge ter za prijeten ples. “Odprta” praktika pomeni, da je praktika namenjena vsem plesalcem argentinskega tanga (ni potrebno biti tečajnik Calesite). Zato se na praktike ni potrebno prijaviti, temveč jih obiskujete po želji in vstopnino v višini 10€ poravnate ob vhodu. Praktika poteka vsak četrtek od 19:00 do 21:00 ure v dvorani na Miklošičevi 28.
 • Argentinski tango plešejo mladi in stari, prav tako tudi na naših tečajih ni starostnih omejitev in se mešajo različne generacije.
 • Ali res nujno potrebujem plesne čevlje za tango? Na začetku ni nujno, da imate plesne čevlje za tango, vendar je za dekleta vseeno zaželeno, da imajo na tečajih čevlje s petko. Po preteku nekaj mesecev so plesni čevlji vsekakor nujni. Kupite jih lahko na večjih milongah ali tango festivalih oziroma jih naročite preko interneta. Na voljo je res ogromno prekrasnih plesnih čevljev. Pri nas lahko za občutek pomerite tango čevlje znamke Bandolera iz Italije. Več o tango čevljih pa si lahko preberete na našem BLOGU.
 • Tečaje argentinskega tanga vodita Dana ali Darko, ki že več kot desetletje aktivno plešeta argentinski tango (Darko pa tudi poučuje že deseto leto). Redno se izobražujeta pri argentinskih plesalcih v tujini in tako predajata znanje naprej, kar je tudi ena izmed ključnih vrednot Calesite.
 • Še več informacij lahko dobite na telefonski številki 040 733 798 ali preko emaila darko@calesitatango.si


…CENIK na osebo:

1 ura (60min) = 10 €
Paket 5 ur = 45 € (cena 1 ure je 9€)
Paket 10 ur = 80 € (cena 1 ure je 8€)
Paket 15 ur = 105 € (cena 1 ure je 7€)
Paket 20 ur = 120 € (cena 1 ure je 6€)
Paket 25 ur = 125 € (cena 1 ure je 5€)


Paketi ur veljajo na osebo in niso prenosljivi (par torej ne more koristiti ure iz istega paketa). Veljavnost vseh paketov: 12 mesecev. Ure lahko koristite za katerikoli redni tečaj na urniku (in tako obiskujete različne stopnje).

Želimo vam veliko zabave!

PRIJAVNI OBRAZEC

Ime in Priimek:

Email (kamor pošljemo potrditev prijave):

Telefon (v primeru da tečaj odpade):

Izberite vrsto paketa (velja na osebo):

Izberite način plačila:

Zakaj ste se odločili vpisati na tečaj argentinskega tanga?

Kje ste izvedeli za šolo argentinskega tanga Calesita?

Bi nam radi sporočili še kaj: