PRIJAVA NA TEČAJ TANGA

Pred prijavo preberite kako potekajo tečaji argentinskega tanga pri nas:

 • Če želite preizkusiti argentinski tango in videti kako izgleda učenje tanga pri Calesiti, se udeležite najprej Brezplačnega uvodnega tečaja za popolne začetnike, ki poteka 2x mesečno ob torkih. >> Klikni za prijavo
 • Če ste že pripravljeni na akcijo, se lahko kar takoj vpišete na redne tango tečaje; to so: začetni, tehnika in napredi tečaj. Vpišete se lahko kadarkoli sredi leta in se pridružite skupini. Tečaji potekajo celo leto, tudi poleti. >> Skoči na vpisni obrazec
 • Vpišete se lahko sami ali v paru. Večina se jih prijavi brez soplesalca/ke. Na samem tečaju vas razvrstimo po parih, vendar nam v tem primeru (da ste brez plesnega partnerja) napovejte svoj prvi obisk, da vam pravočasno priskrbimo soplesalca/ko.
 • Redni tečaji (modre barve na urniku) potekajo 2x tedensko, vsak četrtek in petek, v plesni dvorani na Miklošičevi 28 v Ljubljani (vhod od Kinoteke, nato po stopnicah navzdol), vedno ob istih urah: začetni tečaj od 18:00 do 19:00 ure, tečaj tehnike od 19:00 do 20:00 ure in napredni tečaj od 20:00 do 21:00 ure.
 • Pri nas ne obstaja mesečni ali dvomesečni tečaj, temveč obiskujete tečaje fleksibilno katerikoli četrtek in/ali petek iz urnika, kot vam ustreza (ni potrebno vnaprej določiti). V kolikor zbolite, ste odsotni ali podobno, tako ne rabite skrbeti, da zamujate ure tanga. Tečaje vedno lahko obiščete nenapovedano (v kolikor pridete v paru) in tudi vašo odsotnost nam ne rabite sporočiti. Ker so skupine majhne (5-10 parov), lahko delamo z vsakim parom tudi individualno, kar omogoča hitrejši napredek.
 • Ob vpisu kupite dobroimetje ur (paket ur), ki jih koristite z obiskovanjem rednih tango tečajev ob četrtkih in petkih. Ena ura pomeni en redni tečaj. Cena ene ure tečaja je 10€. Vendar več ur kot zakupite, večji popust pridobite. Ob nakupu 25 ur pridobite 50% popust, kar pomeni, da ste polovico tečajev prejeli brezplačno! Velja le za plačilo v enem obroku. Veljavnost vseh paketov je 1 leto od nakupa. Za neizkoriščene ure kupljenega paketa ni možno povračilo v denarju. >> Poglej pakete na ceniku
 • Najlepše je to, da po vpisu na tečaj sami odločate o svojem napredku v tangu, kar pomeni, da lahko svoje ure koristite za začetni tečaj, tečaj tehnike ali pa napredni tečaj. Drugače povedano, niste obvezani obiskovati samo eno stopnjo, ampak lahko svoje ure koristite za vse tri stopnje v četrtek in petek oz. po želji. Tako lahko na primer tisti, ki bi se želeli hitro naučiti tango, kar dva krat tedensko obiskujejo po vse tri tečaje.
 • Česa se učimo na rednih tečajih? Na začetnem tečaju osvajamo osnovne principe vodenja in sledenja ter najbolj značilne korake argentinskega tanga. Na tečaju tehnike delamo na tehniki drže, hoje in tehniki izvajanja korakov, ki jih že poznamo. Občasno tudi tehnike plesanja na različno glasbo ali pa socialnih veščin, ki jih uporabljamo na plesnih večerih tanga (milongah). Na naprednem tečaju raziskujemo zahtevnejše tango sekvence. Kadar je na tečaju manj parov, vsebino prilagodimo željam in potrebam udeležencem tečaja.
 • Argentinski tango plešejo mladi in stari, prav tako tudi na naših tečajih ni starostnih omejitev in se mešajo različne generacije.
 • Občasno ob torkih poteka tudi solo ženska tehnika, samo za plesalke, ki je primerna tako za popolne začetnice kot nadaljevalne plesalke. Prijava poteka preko spletne strani tukaj.
 • Enkrat mesečno plešemo na milongah – plesnih večerih argentinskega tanga. To je tudi cilj naših tečajev 🙂 Aktualne datume milong najdete tukaj.
 • Ali res nujno potrebujem plesne čevlje za tango? Na začetku ni nujno, da imate plesne čevlje za tango, vendar je za dekleta vseeno zaželeno, da imajo na tečajih čevlje s petko. Po preteku nekaj mesecev so plesni čevlji vsekakor nujni. Kupite jih lahko na večjih milongah ali tango festivalih oziroma jih naročite preko interneta. Na voljo je res ogromno prekrasnih plesnih čevljev. Pri nas lahko za občutek pomerite tango čevlje znamke Bandolera iz Italije. Več o tango čevljih pa si lahko preberete na našem BLOGU.
 • Tečaje argentinskega tanga vodita Dana ali Darko, ki že več kot desetletje aktivno plešeta argentinski tango (Darko pa tudi poučuje že več kot deset let). Redno se izobražujeta pri argentinskih plesalcih v tujini in tako predajata znanje naprej, kar je tudi ena izmed ključnih vrednot Calesite.
 • Še več informacij lahko dobite na telefonski številki 040 733 798 ali preko emaila darko@calesitatango.si / dana@calesitatango.si


…CENIK na osebo:

1 ura (60min) = 10 €
Paket 5 ur = 45 € (cena 1 ure je 9€)
Paket 10 ur = 80 € (cena 1 ure je 8€)
Paket 15 ur = 105 € (cena 1 ure je 7€)
Paket 20 ur = 120 € (cena 1 ure je 6€)
Paket 25 ur = 125 € (cena 1 ure je 5€)


Paketi ur veljajo na osebo in niso prenosljivi (par torej ne more koristiti ure iz istega paketa). V kolikor se izkaže, da zaradi vaših obveznosti ne morete izkoristiti zakupljenih ur, ne vračamo denarja! Veljavnost vseh paketov: 12 mesecev. Ure lahko koristite za katerikoli redni tečaj na urniku (in tako obiskujete različne stopnje). Paketa ur ne morete koristiti za solo ženske tehnike ob torkih.

Želimo vam veliko zabave!

PRIJAVNI OBRAZEC

Ime in Priimek:

Email (kamor pošljemo potrditev prijave):

Telefon (v primeru da tečaj odpade):

Izberite vrsto paketa (velja na osebo):

Izberite način plačila:

Zakaj ste se odločili vpisati na tečaj argentinskega tanga?

Kje ste izvedeli za šolo argentinskega tanga Calesita?

Bi nam radi sporočili še kaj:

Hello!! Z vami deliva berlinski naslov za tango obleke. Zanimiv je tudi zato, ker
lahko enostavno sestavljaš kroje:  www.tangomode.de/